Math Is Fun Forum
  Discussion about math, puzzles, games and fun.   Useful symbols: √ ∞ ≠ ≤ ≥ ≈ ⇒ ∈ Δ θ ∴ ∑ ∫ π -

Login

Username

Password

Not registered yet?

#1 2005-10-07 17:13:28

mathsyperson
Moderator

Offline

Strange...

Recently, I've been typing posts giving long explanations of how to do something and after all that work, the forum doesn't let me submit it. I've got around the problem by sending a random one-word post, then editing it with my real post, but still... odd. Has this happened to anyone else?


Why did the vector cross the road?
It wanted to be normal.
 

#2 2005-10-07 17:54:09

MathsIsFun
Administrator

Offline

Re: Strange...

[was incredibly long]

Last edited by MathsIsFun (2005-12-11 09:02:11)


"The physicists defer only to mathematicians, and the mathematicians defer only to God ..."  - Leon M. Lederman
 

#3 2005-10-07 17:55:53

MathsIsFun
Administrator

Offline

Re: Strange...

That worked (thank goodness!)

So, what is happening with you? Detective work needed!


"The physicists defer only to mathematicians, and the mathematicians defer only to God ..."  - Leon M. Lederman
 

#4 2005-12-06 05:08:43

Roraborealis
Super Member

Offline

Re: Strange...

Congratulations Rod! You broke the record for the longest post!


School is practice for the future. Practice makes perfect. But - nobody's perfect, so why practice?
 

#5 2005-12-06 06:05:49

mathsyperson
Moderator

Offline

Re: Strange...

No, he didn't.


Why did the vector cross the road?
It wanted to be normal.
 

#6 2005-12-11 03:30:14

mathsyperson
Moderator

Offline

Re: Strange...

I think I've figured out what's happening. Whenever I use the symbol ≈, copied and pasted from the top, in a post then it doesn't like it. I have no idea why that is.

But that's fine, because I can just use ≈ [asymp with :] instead.

Last edited by mathsyperson (2005-12-11 03:32:36)


Why did the vector cross the road?
It wanted to be normal.
 

#7 2005-12-11 08:30:44

justlookingforthemoment
Moderator
Award: Wink Sherlock

Offline

Re: Strange...



I just copied from the top, and it worked fine. Weird.

Last edited by justlookingforthemoment (2005-12-11 08:31:36)

 

#8 2005-12-11 09:01:35

MathsIsFun
Administrator

Offline

Re: Strange...

OK, probably just general vagaries. Maybe something to do with something that sends something that something else doesn't like.

I will take the opportunity to shorten my incredibly long post.


"The physicists defer only to mathematicians, and the mathematicians defer only to God ..."  - Leon M. Lederman
 

#9 2005-12-11 13:12:53

irspow
Power Member

Offline

Re: Strange...

It has happened to me on several occasions, but it seems more prevalent when using the "Post reply" screen than the small quick post area.

  It has happened enough that I now copy the contents of my post before attempting to send it in case that it disappears.  I think that it has something to do with the amount of time spent composing a post.  Like some sort of session times out before posting actually takes place.

 

Board footer

Powered by FluxBB